Σεισμόσ Κρητη : Αποτελέσματα για “ΣΕΙΣΜΌΣ” / Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from www.flash.gr
Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου.

Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh
Σεισμοσ Σαμοσ : Seismos Twra Samos Nea Seismikh Donhsh from cdn.cnngreece.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου .

12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.

Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου!

Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos
Σεισμόσ Τώρα Κρήτη / Σεισμόσ Τώρα Πάτρα - Isxyros Seismos from www.thepressroom.gr
Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το . 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη.

Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 .

Ο σεισμός ήταν μεγέθους 3.7 βαθμών της κλίμακας . Αισθητός και στην κύπρο ο σεισμός των 6,3 ρίχτερ στην κρήτη. Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 . Σεισμός μεγέθους 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε νότια της κρήτης σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο του εθνικού αστεροσκοπείου . Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Κατέρρευσε από τον ισχυρό σεισμό, το εκκλησάκι του αγίου νικολάου! Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. 12 οκτωβρίου 2021 / 14:29 . Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα . Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ταρακουνήθηκε και πάλι η κρήτη μέσα σε διάστημα λίγων ημερών από τον σεισμό στο αρκαλοχώρι, καθώς σημειώθηκε δόνηση μεγέθους 6,3 ρίχτερ το .

Σεισμόσ Κρητη : Î'ποτελέσματα για “ΣΕΙΣΜΌΣ” / Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 .. Μεγάλη αναστάτωση, αλλά και ζημιές στην ανατολική κρήτη προκαλέσε ο ισχυρός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που καταγράφηκε στον . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στις 15:47 το μεσημέρι της δευτέρας 11 οκτωβρίου, στην κρήτη. Αυτή τη σεισμική δόνηση την αισθάνθηκαν πιο έντονα οι κάτοικοι από την πρόσφατη του αρκολοχωρίου. Νέο δυνατό χτύπημα του «εγκέλαδου» στην κρήτη, τη φορά αυτή με δόνηση 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, στις 12:24 της τρίτης. Σεισμολόγοι μιλούν για τον σεισμό στην κρήτη, μεγέθους 6,3 ρίχτερ, επισημαίνοντας ότι ήταν ο κύριος, ωστόσο χρειάζεται προσοχή τα επόμενα .

0 Response to "Σεισμόσ Κρητη : Αποτελέσματα για “ΣΕΙΣΜΌΣ” / Το ηράκλειο κρήτης σχεδόν κατεδαφίστηκε από τον φονικό σεισμό, μεγέθους 7,5 ρίχτερ και αγνώστου εστιακού βάθους αφού δεν υπήρχαν 16 ."

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel